Løsninger for mediebransjen

– klart vi kan!

Nyheter

Print taktilt og braille med Compress iUV

Skilt med taktil utforming blir lagt mer merke til enn de med standard utforming. Taktil print skaper også følelse av kvalitet, noe litt ekstra samt dimensjoner.

Maskinene fra Compress bygger på de samme prinsippene som tradisjonelle UV-printere, men benytter LED-lamper. Resultatet blir det samme, men LED-lamper forbruker mindre strøm, har lang levetid og styrken kan justeres etter hva du skal printe på. Dette er spesiellt viktig om mediet som skal benyttes ikke tåler høy varme, som feks mobildeksler i plast eller forex platematerile.

Noen UV-printere har lampe bare på den ene siden av skrivehodet, modellene fra Compress har lamper på begge sider, noe som tillater printing på både tur og retur (bi-direksjonal).

Compress iUV 1200s har et bord med format 113 x 75 cm, det kan senkes hele 30 cm og orginalene kan veie opptil 40 kg. Automatisk høydejustering av media er standard, noe som hindrer at skrivehodet treffer mediet.

Aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær og PVC kan printes på med en hastighet på mellom 9 og 10 kvm i god produksjonskvalitet.

Med CadLink SignLab, som har den norske standarden for generering av braille innebygd, samt CadLink Compress RIP kan alle taktile elementer enkelt printes. Køene konfigureres med ønsket høyde på de taktile elementene, noe som gjøre det enkelt og oversiktlig å produsere ulike standarder.

Vi kan bestemme om vi ønsker å benytte kun hvitt for å bygge høyde, eller alle fargene. Avhengig av hvor mange farger vi skriver med i hvert pass, og hvor høyt vi ønsker at det skal bygges, settes køen opp med et antall repetisjoner som skal printes.

Interessant? Vi har maskinen på vårt demorom, og sender deg gjerne et eksempel på taktil print og blindeskrift.


Etikettprinter med hvit toner!

Etikettprinteren OKI Pro1050 med hvit toner skiller seg fra alt annet som finnes på markedet i dag med sin kompakte størrelse, samt den femte hvite fargen, som genererer et hav av nye muligheter hva angår media og design. Print på transparente eller fargede etiketter ved å printe hvitt under fargene.

Etikettprinteren OKI Pro1050 med hvit toner skiller seg fra alt annet som finnes på markedet i dag med sin kompakte størrelse, samt den femte hvite fargen, som genererer et hav av nye muligheter hva angår media og design. Print på transparente eller fargede etiketter ved å printe hvitt under fargene.

Maskinene klarer dessuten å produsere vannfaste etiketter, eller etiketter som er robuste nok til å klare uv-stråling. Operatøren kan velge mellom å benytte den innebygde kuttingen for å få ut etiketter i énstykk, eller å la etikettene samles på en rull. 

Mediehåndtering: Etikett på vanlig papir, glanset papir eller syntetisk film

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat om denne spennende løsningen.


Inkjet printer for tiltrykk på konvolutter og andre medier!

Allsidig rask inkjet printer

Postmark APS har lansert en rask inkjet printer med mange bruksområder. Printeren kan skrive ut på et bredt utvalg av produkter og tykkelser. Bruk 1170 som en konvoluttpresse, eller trykk på reklameartikler som papirposer, underlag, kartong osv.

Konvolutter
Med en hastighet på ca 10 000 E6/5 konvolutter i timen er løsningen meget rask. Takler utfallende trykk samt format opp til B4. Forbrukskostnadene er lave, vedlagt lenke til C4 konvolutt med logo i farger har en kostnad (forbruk) på ca. 2 øre. 

Vannfast blekk
Skrivehode og blekk er fra velkjente HP. Det pigmentert blekket gir god holdbarhet når det gjelder falming og er vannfast.

Integreres i eksisterende linjer
Kan enkelt monteres inn i eksisterende linjer. Inkluderer encoder som måler hastigheten på transportbåndet slik at utskriftsenheten printer korrekt.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=uRzrKDFf98I

Last ned brosjyre her: https://raaness.no/files/1170_Brochure.pdf

Last ned C4 konvolutt her: https://raaness.no/files/c4.pdf

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat om denne spennende løsningen.


Compress UV LED printer til Skotselv og Os!

Compress iUV-printere skiller seg ut med klassens beste spesifikasjoner

Sprellefant AS har bestillt Compress iUV-600s. Bedriften tilbyr et stort sortiment av profilprodukter. Sprellefant.no er nettbutikken med de personlige produktene til hele familien. "Vi broderer, trykker og graverer i våre egne lokaler og kan derfor levere personlige gaver raskt" sier daglig leder Pål Dybdal. 

Premiebua AS har kjøpt UV LED printer, modellen som ble valgt heter Compress iUV-1200s. Den snart 40 år gamle famileiebedriften flyttet inn i nye lokaler i Os sentrum utenfor Bergen i 2019. Premiebua leverer premier og gravering både på premier og glass til Idrettslag , bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. 

Topp spesifikasjoner
Utskriftsområdet er henholdsvis 650 x 450mm (iUV 600s) og 1137 x 750mm (iUV 1200s) med opp til hele 30 cm høyde på media. Automatisk høydejustering av media er standard. Skriveren produserer opp til 12 m²  (produksjonsmodus dual cmyk)

Skrivehode
Skrivehodet har 8 soner som kan konfigureres etter eget ønske. En vanlig konfigurasjon er CMYK + 3 hvite + 1 lakk. 

Topp kvalitet
Maks oppløsning på 2880 x 1400 dpi og variabel drop størrelse gir topp kvalitet på print. IQ interweave teknologien er god å ha for å unngå «banding» også ved lav oppløsning. 

Industriell konstruksjon
Printeren er konstruert med tanke på minst mulig vedlikehold, og for konsistent kvalitet dag etter dag. Det patenterte WIMS-systemet sørger for at hvitt blekk sirkulerer kontinuerlig, slik at det hvite pigmentet ikke legger seg på bunnen av beholderen. 

En verden av muligheter
Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere.  Ønsker man å printe på runde gjenstander (glass/flasker) så finnes det en ''turnaround unit'' som opsjon. Printeren støtter utskrift av braille (blindeskrift/ taktil merking).

Last ned brosjyre her: https://raaness.no/assets/pdf/Compress_iuv3506001200s_broch_V2_03.19.pdf

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å få tilsendt prøver eller trenger utfyllende informasjon.


Compress UV LED printer til Logomotivet!

Compress iUV-600s skiller seg ut med klassens beste spesifikasjoner

Logomotivet har bestilt Compress iUV-600s. Logomotivet holder til i en rustikk låve på Nodeland utenfor Kristiansand. Daglig leder Andreas Mølland gleder seg til å ta i bruk maskinen, og har mange kreative tanker rundt bruksområder. Ikke minst trykk på diverse treprodukter blir spennende å teste ut sier Andreas som benytter trevirke fra egen skog.

Topp spesifikasjoner
Utskriftsområdet er 600 x 450mm med opp til hele 30 cm høyde på media. Automatisk høydejustering av media er standard. Skriveren produserer opp til 12 m² (produksjonsmodus dual cmyk).

Skrivehode
Skrivehodet har 8 UV LED soner som kan konfigureres etter eget ønske. En vanlig konfigurasjon er CMYK + 3 hvite + 1 lakk.

Topp kvalitet
Maks oppløsning på 2880 x 1400 dpi og variabel drop størrelse gir topp kvalitet på print. IQ interweave teknologien er god å ha for å unngå «banding» også ved lav oppløsning.

Industriell konstruksjon
Printeren er konstruert med tanke på minst mulig vedlikehold, og for konsistent kvalitet dag etter dag. Det patenterte WIMS-systemet sørger for at hvitt blekk sirkulerer kontinuerlig, slik at det hvite pigmentet ikke legger seg på bunnen av beholderen.

En verden av muligheter
Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere. Ønsker man å printe på runde gjenstander (glass/flasker) så finnes det en ''turnaround unit'' som opsjon. Printeren støtter utskrift av braille (blindeskrift/ taktil merking).

Last ned brosjyre her: http://cdn.com-press.net/wp-content/uploads/2019/06/Compress-iuv-350s-600s-1200s-brochure.pdf

Her er en video av løsningen: https://compressuvprinter.com/videos/

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å få tilsendt prøver eller trenger utfyllende informasjon.

V-TAB Södertälje

I slutten av 2017 ble det installert nye maskiner på førtrykksavdelingen hos V-TAB Södertälje. Med 24 timers produksjon var det viktig at installasjonen var godt planlagt, og ble nøye gjennomført.

Avistrykkeriet i Södertälje har en stor produksjon, og trykkmaskinene går 24 timer i døgnet. Opptil 6 000 plater blir brukt hver uke for å produsere dagsaviser og reklametrykk.

Trykkeriet hadde 3 CTP-linjer fra før, og disse skulle erstattes med 2 nye komplette linjer. CTP-linjene var knyttet opp til én punch & bukk, og maskinene var av den massive typen og ikke bare å koble fra hverandre.

Alle maskinene ble heist med talje inn og ut av rommet, og marginene for å få de største pallene inn gjennom dører var små. Vi var 3 personer fra Stein Raaness AS som gjennomførte jobben, med god hjelp fra de ansatte i V-TAB. Etter tre dager var alt på plass, og platene ble kjørt i produksjon.

Nå, 15 måneder senere, kan vi konstatere at både løsning og produkter har holdt mål!


Compress UV LED printer til Høines Marking AS!

Compress iUV-1200s skiller seg ut med klassens beste spesifikasjoner

Høines Marking har bestillt Compress iUV-1200s. Den tradisjonsrike bedriften har designet og produsert profilerende og informerende produkter til bedrifter og organisasjoner i over 50 år. Bedriften behersker mange forskjellige produksjonsteknikker og har en stor og moderne maskinpark. Bedriften er i dag en ledende salgs- og produksjons-bedrift innen industrimerking, skiltsystemer, etiketter, gravering og stempelproduksjon. Høines Marking holder til i moderne lokaler på Forus utenfor Stavanger.

Topp spesifikasjoner
Utskriftsområdet er 1137 x 750mm med opp til hele 30 cm høyde på media. Automatisk høydejustering av media er standard. Skriveren produserer opp til 12 m²  (produksjonsmodus dual cmyk)

8 skrivehoder
Printeren har 8 UV LED skrivehoder som kan konfigureres etter eget ønske. En vanlig konfigurasjon er CMYK + 3 hvite + 1 lakk. 

Topp kvalitet
Maks oppløsning på 2880 x 1400 dpi og variabel drop størrelse gir topp kvalitet på print. IQ interweave teknologien er god å ha for å unngå «banding» også ved lav oppløsning.

Industriell konstruksjon
Printeren er konstruert med tanke på minst mulig vedlikehold, og for konsistent kvalitet dag etter dag. Det patenterte WIMS-systemet sørger for at hvitt blekk sirkulerer kontinuerlig, slik at det hvite pigmentet ikke legger seg på bunnen av beholderen.

En verden av muligheter
Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere.  Ønsker man å printe på runde gjenstander (glass/flasker) så finnes det en ''turnaround unit'' som opsjon. Printeren støtter utskrift av braille (blindeskrift/ taktil merking)

Service
Stein Raaness AS har en egen serviceavdeling som vil ta service/ vedlikehold på produktet. 

Last ned brosjyre her: http://compressnet-903f.kxcdn.com/wp-content/uploads/2016/10/Compress-iuv600-1200s-brochure.pdf

Her er en video av løsningen: https://www.youtube.com/watch?v=ZtAPNPOUutg

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å få tilsendt prøver eller trenger utfyllende informasjon.


Compress UV LED printer til Stavanger og Voss!

Compress iUV-1200s skiller seg ut med klassens beste spesifikasjoner

Blest har bestillt Compress iUV-1200s. Bedriften tilbyr et stort sortiment av profilprodukter samt grafiske produkter. Med den store fleksibiliteten iUV-1200 gir Blest vil de møte markedets økende behov for enda raskere levering. Typiske gave og give-aways produkt kan de da levere "på dagen" mer som de er vant til fra deres grafiske produksjon. Samtidig trekker daglig leder Geir Mæland frem den store trykkflaten som gjør at de da dekker de fleste vanlige størrelser brukt til dekor i både næringsbygg og hjemme.

Unik Print Voss har kjøpt UV LED printer, modellen som ble valgt heter Compress iUV-600s. Unik Print Voss er et nystartet firma som satser frisk i trivelige lokaler sentralt i Voss. Daglig leder Jens Suleng ser mange spennende bruksområder for den allsidige maskinen, og ser frem til å kunne tilby print på "alt". 

Topp spesifikasjoner
Utskriftsområdet er 1137 x 750mm med opp til hele 30 cm høyde på media. Automatisk høydejustering av media er standard. Skriveren produserer opp til 12 m²  (produksjonsmodus dual cmyk)

8 skrivehoder
Printeren har 8 UV LED skrivehoder som kan konfigureres etter eget ønske. En vanlig konfigurasjon er CMYK + 3 hvite + 1 lakk. 

Topp kvalitet
Maks oppløsning på 2880 x 1400 dpi og variabel drop størrelse gir topp kvalitet på print. IQ interweave teknologien er god å ha for å unngå "banding" også ved lav oppløsning.

Industriell konstruksjon
Printeren er konstruert med tanke på minst mulig vedlikehold, og for konsistent kvalitet dag etter dag. Det patenterte WIMS-systemet sørger for at hvitt blekk sirkulerer kontinuerlig, slik at det hvite pigmentet ikke legger seg på bunnen av beholderen.

En verden av muligheter
Print på alt fra aluminium, glass, plastikk, akryl, tre, plexiglass, duk, lerret, lær, PVC med mere. Ønsker man å printe på runde gjenstander (glass/flasker) så finnes det en ''turnaround unit'' som opsjon.

Service
Stein Raaness as har en egen serviceavdeling som vil ta service/ vedlikehold på produktet. 

Last ned brosjyre her: http://compressnet-903f.kxcdn.com/wp-content/uploads/2016/10/Compress-iuv600-1200s-brochure.pdf

Her er en video av løsningen: https://www.youtube.com/watch?v=c2XmHxur6-w


V-TAB Norrahammar installert

I løpet av tre dager bytter vi ut de to eksisterende produksjonslinjene med to nye. Her under opplæringen i bruk av maskinene.

Med god hjelp fra de ansatte i V-TAB Norrahammar blir begge de eksisterende linjene byttet ut i løpet av to effektive dager. To linjer bestående av DotLine VMAX 220 CTP sammen med Glunz & Jensen Interplater HDX 85P fremkallere skal produsere minimum 340 plater i format 400 x 584 mm per time.

Installasjonen ble gjennomført under full produksjon, og alt gikk som planlagt.


Graphtec Skjæreplottere til reduserte priser!

Kampanje på Graphtec FC-8600 serien Skjæreplottere

Vi kan nå tilby toppserien FC 8600 fra den japanske kvalitetsprodusenten Graphtec, til svært fordelaktige priser.

Med en skjærehastighet på opptil 1485 mm/sek er Graphtec FC8600 serien raskest i klassen. Skjæretrykk opptil 600gram, garantert skjærelengde til 15 meter. Ny og forbedret software med raskere innlesing av registrerings merker. Graphtec Studio designprogram samt Cutting Master 3 plug for Illustrator og Corel Draw. Nettverkskort er standard.
Plotteren er enkel i bruk, og kan fjernstyres fra PC eller via LCD-displayet. Finnes i 5 bredder;  60, 75, 100, 130 og 160cm.

FC 8600-60    Pris 30 400,-
Maks kutterbredde 1372mm, mediebredder 50-1529mm

FC 8600-75    Pris 36 600,-
Maks kutterbredde 1625mm, mediebredder 50-1841mm

FC 8600-100    Pris 42 400,-
Maks kutterbredde 1067mm, mediebredder 50-1224mm

FC 8600-130    Pris 46 200,-
Maks kutterbredde 1372mm, mediebredder 50-1529mm

FC 8600-160    Pris 59 800,-
Maks kutterbredde 1625mm, mediebredder 50-1841mm

 Kampanjen gjelder til og med 31. oktober.
Alle priser eks. mva og frakt.

Les om produktene her: Graphtec FC8600 series

Ta gjerne kontakt!